Behandelingen

Bij schoonheidssalon Krasota zetten we alles op alles om uw huidprobleem op te lossen. Daarom gaat onze schoonheidsspecialiste heel grondig te werk;
 • Eerst bespreken we uw huidprobleem.
 • Dan doet schoonheidsspecialiste Natalia een grondige analyse van uw huid. 
 • We bespreken samen stap voor stap  hoe we het probleem gaan aanpakken.
 • Dan gaan we over tot de behandeling.
 • Na de behandeling bespreken we uw verdere naverzorging voor het ultieme resultaat. 
Dit om de gepaste oplossing te vinden met duidelijke afspraken zodat uw huid straalt als nooit tevoren! Al de behandelingen worden uitgevoerd door schoonheidsspecialiste Natalie in schoonheidssalon Krasota in Schoten.

Tijdens de behandeling en navezorging gebruiken we altijd producten van PCA skin

Cosmetologische diensten

Schoonheidssalon "Krasota" biedt een volledig assortiment van cosmetologische diensten voor het gezicht op basis van cosmeceuticale middelen. Een combinatie van passie voor schoonheid & kennis door mijn medische diploma's behaald in Rusland zorgen voor een unieke ervaring. En vooral voor de echte oplossing voor uw probleem.

We lossen uw huidproblemen op aan de hand van: maskers, compressen, massage, reiniging, gebruik van professionele cosmeceuticals in combinatie met innovatieve hardwaretechnieken.

Uitgebreide huidverzorging 
 • Zorg voor een gevoelige huid
 • Vette huidverzorgingsprogramma
 • Droge huidverzorgingsprogramma
 • Whitening-programma
 • Anti rosacea / couperose programma
 • Antistress programma

Op basis van complexe diagnostiek door schoonheidsspecialiste Natalia stemmen we het programma af op de meest effectieve procedures, de cosmetische tekortkomingen, preventief te elimineren, rekening houdend met uw individuele kenmerken.

Elke huid is anders, en heeft dus ook een andere behandeling nodig. Voor het oplossen van uw problemen werken we met de aller beste producten. 

Microneedling behandeling bij schoonheidssalon Krasota

Krasota biedt ook microneedling behandelingen aan. Deze behandeling verhelpt fijne lijntjes, zonbeschadiging, diffuse couperose, grauwe huid... 

PCA Skin de juiste keuze voor uw gezichtsbehandeling

Schoonheidsspecialiste Natalia gebruikt in het schoonheidssalon altijd producten van PCA Skin. PCA skin legt de lat heel hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. Hun luxe peelings zijn internationaal bekend omdat ze op korte termijn maximaal resultaat leveren zonder herstelperiode! Maak gerust na uw behandeling nog plannen. Want dankzij de producten van PCA skin ziet u direct resultaat zonder de roodheid & irritaties van andere behandelingen. 
 
De producten van PCA skin zijn van een hogere prijsklasse. Dit omdat ze zorgen voor échte resultaten. Ze zijn ook enorm duurzaam. 

Heeft u last van pigmentvlekken, hyperkeratose, rimpels, verslapte en of een verstopte huid? Dan is de PCA peel behandeling de oplossing van uw probleem! Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialiste en ontdek deze krachtige producten.